Willa Carmen

Noclegi w willach w Chłapowie

ul. Władysławowska 27, 84-120 Chłapowo, pomorskie, tel. 608 118 321

Opinie i pochwały - "Willa Carmen"

Jesteśmy bardzo zadowoleni z Willi oraz wyposażenia pokoi, w którym znajduje się wszystko! Świetna lokalizacja blisko morza a wokół sklepy i restauracje. Obiekt na bardzo wysokim poziomie. Czystość oraz wyposażenie bez zarzutu. Miejsce idealne na wypoczynek. Polecamy serdecznie każdemu, najlepsza Willa w Chłapowie :)

Piotr — 2020.08.16 31.182.174.200 - staticline-31-182-174-200.toya.net.pl

Polecam z całego serduszka
Przepiękny budynek
Fachowa i super obsługa
Idealne położenie

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Kamila — 2018.04.08 217.99.119.9 - agtp9.neoplus.adsl.tpnet.pl

W Willi Carmen u Pani Renatki odpoczywamy co roku od 8 lat. Czujemy się tam znakomicie. Warunki bytowe oraz higieniczne bez zarzutu. Bliskość plaży, dużo miejsca na zaparkowanie auta,bajeczne widoki z tarasu oraz bardzo sympatyczna Pani Renatka skłaniają do planowania kolejnych pobytów. Pozdrowienia ze Starachowic od Ali i Janusza.

Ala i Janusz ze Starachowic — 2017.06.21 93.105.154.129 - 093105154129.starachowice.vectranet.pl

W zeszłym roku byłem 2 razy, czyli teraz był 11 raz i jak zwykle rewelacja.Teraz czuję się tam jak u siebie w domu. Pozdrawiam serdecznie Panią Renatkę jak i resztę stałych bywalców tego kurortu ;).

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dominika Damian i Krzysiu — 2017.06.20 89.79.3.74 - 89-79-3-74.dynamic.chello.pl

Wygodne łóżka, miła obsługa, czysty pokój, piękny widok z okna. Polecam.

Hania z Poznania — 2017.06.10 31.1.202.239 - apn-31-1-202-239.dynamic.gprs.plus.pl

Przepiękny widok z okna :] bardzo sympatycznie i miło, warto przyjechać bo pokoje są czyste i zadbane. Bardzo wygodne łóżka.

Hania z Poznania — 2017.06.10 31.1.202.239 - apn-31-1-202-239.dynamic.gprs.plus.pl

Wielki pozytyw - wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej uzasadnione. Willa super czyściutka, przytulna, blisko do centrum, właścicielka bardzo fajna. Szczerze polecam.

Krzysztof, Kraków — 2016.06.27 37.47.64.94 - public-gprs366877.centertel.pl

Super, popieram wszystkie pozytywne opinie. Polecam. Dzięki Pani Renato. Wrócimy

ewa wrocław — 2016.05.31 78.88.28.116 - 078088028116.dynamic-ra-05.vectranet.pl

U Pani Renaty gościliśmy po raz czwarty, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Carmen. Polecamy!!!

Tomek,Agnieszka,Weronika z Pionek — 2015.07.30 91.224.217.45 - pionki-vrrp2.giga-komputer.pl

U Pani Renaty gościliśmy po raz czwarty. Jak co roku jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, jest czysto i ładnie. Gorąco polecamy pobyt w Willi Carmen i pozdrawiamy Panią Renatę.

Agnieszka,Weronika, Tomek;z Pionek — 2015.07.27 91.224.217.45 - pionki-vrrp2.giga-komputer.pl

U Pani Renaty gościliśmy po raz 9 i myślimy że nie ostatni. Z roku na rok jest coraraz lepiej. Przesyłamy pozdrowienia zarówno od nas jak i od mojego brata z żoną i synem Olusiem. Już tęsknimy za urlopem w przyszłym roku na pewno na dłużej. Dziękujemy Renatko. Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza się kłania!

Łukasz, Ania, Tomasz, Justyna i Aleksander — 2015.07.20 89.74.95.47 - 89-74-95-47.dynamic.chello.pl

Byliśmy dziewiąty raz, to chyba wyjaśnia wszystko. Piękne widoki z wyższych pięter i tarasu. Pogoda zawsze ta sama - słońce + małe chmurki :-)

Dominika Damian Krzysiu Siemianowice Śląskie — 2015.06.21 89.75.47.15 - 89-75-47-15.dynamic.chello.pl

Ładnie czysto blisko Morza. 100% zgodnie z opisem 'polecam

marekztorunia — 2015.04.15 78.28.12.88 - 88.12.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

Byliśmy tutaj już 4 raz i za każdym razem jesteśmy bardzo zadowoleni, piękna willa, zadbana, czysto, piękny widok na morze, blisko plaży, duży parking, grill, plac zabaw dla dzieci, właścicielka Renata super babka do tańca i do "różańca" :) gorąco polecamy wszystkim którzy chcą mile spędzić czas nad morzem, buziaki dla Reni i do miłego zobaczenia mam nadzieję

Monika Grzegorz i Adaś z Lublina — 2014.08.02 188.127.6.56 - ip-188-127-6-56.ennet.pl

Spędziliśmy 7 świetnych dni w Willi Carmen. Pokoje bardzo ładne, czyściutkie, z dużymi balkonami z widokiem na morze. Dużo miejsca dla dzieci. Pani Renata bardzo sympatyczna i mila. Polecam wypoczynek w Carmen. Serdecznie pozdrawiam Katarzyna i Paweł z Radomia

Katarzyna i Pawel Radom — 2014.07.28 178.235.182.93 - 178235182093.radom.vectranet.pl

Wszystko zgodne z opisem:)widok z okna na morze- wzbudza zachwyt!czysto, bardzo ładnie urządzone, miejscówka rewelacja, a Pani Renata jest bardzo sympatyczną osobą:)polecamy serdecznie pobyt w willi Carmen.

Agata z Łodzi — 2014.07.13 91.193.85.66 - smrw-91-193-85-66.smrw.lodz.pl

Lokalizacja bardzo dobra, pokoje przestronne i czyste, bardzo miła właścicielka Pani Renata, polecamy wszystkim, sami wrócimy tam w kolejne wakacje

Aneta ,Piotr, Olgierd i Hubert z Wadowic — 2014.02.04 83.29.220.64 - bvw64.neoplus.adsl.tpnet.pl

Nie pozostaje nam nic innego jak tylko polecić pobyt u Pani Renaty.
Obiekt schludny, gustownie urządzony, da się w nim odczuć przyjazną aurę, którą emanuje sama właścicielka. :)
Poza tym lokalizacja jest trafiona w 10.
Jeszcze raz polecamy!!!
Pozdrawiamy Panią Renatę!!!
Milena i Piotrek

Milena i Piotr — 2013.09.11 178.235.174.113 - 178235174113.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

super, mila atmosfera, bardzo czysto, do plazy blisko, zajmowalismy pokoj nr12, wszystko jak w opisie, zdobyli nowych klientow POLECAMY

krzysiek,aga,olek i filip z lodzi — 2013.07.16 31.182.149.197 - staticline-31-182-149-197.toya.net.pl

Wakacje 2013 w Willi Camern super ...pokó nr 8 super , pieknie urzadzony wygodny, przestronny balkon, czysto miło i bardzo przytulnie, ogólnie willa robi piorunujace wrazenie wewnatrz, piekny wystrój ,dzieło artystycznej reki .Polecam wszystkim pozdrawiam Pania Renate,wszystkich i wszystkim znajomych zachecam do pobytu w Willi Carmen:)

Marta Zbyszek Wiki i Filip Łączany — 2013.07.07 93.105.142.2 - c-093105142002.vectranet.pl

Super, czysto, miło wszędzie blisko. Polecam wszystkim. Dzięki Pani Renato!

Bożena — 2013.03.24 83.4.217.239 - aaij239.neoplus.adsl.tpnet.pl

U Pani Renaty gościliśmy już po raz piąty i na pewno (jak tylko inne warunki zostaną spełnione:)) w przyszłym roku również tam zagościmy. W tym roku zajmowaliśmy pokój nr 8 z którego jest ładny widok na morze. Śmiejemy się z żoną że będziemy tam jeździć dopóki nie obskoczymy wszystkich pokoi a jeszcze ich trochę zostało:). Co do atrakcji to tak jak pisałem we wcześniejszych komentarzach, wszędzie blisko, wszystkiego dużo itd. Serdecznie pozdrawiamy Renatko Ciebie jaki i rodzinę z Piastowa:) z którą żeśmy się zaprzyjaźnili. Myślę że do zobaczenia za rok. Sosnowiec dziękuje i przesyła pozdrowienia :)

ŁUKASZ ANIA OSKAR i KACPER Z SOSNOWCA — 2012.08.14 89.79.13.3 - 89-79-13-3.dynamic.chello.pl

Opinia jak najbardziej pozytywna. Pokoje przytulne, czyste - tak jak w opisie. Nasze dzieci też od początku czuły się tam super. Bardzo dobra lokalizacja. Pozdrawiamy serdecznie, a Pani Renacie jeszcze raz życzę powodzenia - we wszystkim!

Jolanta, Legionowo — 2012.08.02 178.42.55.150 - afmd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byliśmy u pani Renaty pierwszy i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Polecam.

Sebastian Katowice — 2012.07.30 188.33.93.172 - user-188-33-93-172.play-internet.pl

Polecam pobyt u Pani Renty! Pokoje bardzo ładne, zadbane i wpełni wyposażone! Cała willa z zewnątrz jak i wewnątrz jest bardzo zadbana i pomysłowo zaaranżowana! Z pokoi widok na morze!

Magda z Kostrzyna — 2012.07.22 79.184.250.167 - adkq167.neoplus.adsl.tpnet.pl

U Pani Renaty gościliśmy już po raz czwarty i za kazdym razem jesteśmy zaskoczeni nowymi aranżacjami w pokojach i nie tylko. Taras REWELACJA widoki na morze superowe, również z balkonu w pokoju nr 10 który w tym roku zajmowaliśmy. Polecamy kwatery u Pani Renatki wszystkim bez wyjątku. Wszędzie blisko zarówno na plażę jak i do centrum. Jeszcze raz polecamy i dziękujemy. Myślę że do zobaczenia za rok. Sosnowiec się kłania i przesyła pozdrowienia.

ŁUKASZ ANIA I OSKAR Z SOSNOWCA — 2011.08.14 89.74.43.166 - 89-74-43-166.dynamic.chello.pl

Polecam wszystkim pobyt u Pani Renaty!!! Pokoje są ładne, duże i dobrze wyposażone ( zgodne z opisem ). Piękne widoki z balkonów i szczytu domu!!! Okolica cicha i spokojna. Blisko do morza. Duży plus to ogrodzona posesja, na której znajduje się plac zabaw dla dzieci oraz miejsce do grilowania. Pozdrowienia dla Pani Renatki!!!!

Magda z rodziną -Ostrów Mazowiecka — 2011.07.28 217.75.61.173 - static173.ostrow61.ptc.pl

Dziękujemy raz jeszcze za cudny pokój z balkonem i widokiem na morze. Czyściutko w domu jak i na podwórku. Świetne miejsce na relaks. Jak się uda w przyszłym roku także odwiedzimy Panią Renatkę, która zawsze jest uśmiechnięta. Pozdrawiamy i dziękujemy!

K.M.Dzikowie, Wierzbica — 2011.07.11 178.37.91.254 - 178-37-91-254.adsl.inetia.pl

Właśnie wróciliśmy. Szkoda, że tak krótko byliśmy. Dom piękny, czysty. Pani Renata to człowiek- artysta. Wszystko urządzone gustownie i ze smakiem. Pozdrowienia dla właścicielki.

Anna — 2011.07.08 79.163.46.116 - public11892.xdsl.centertel.pl

Jesteśmy zadowoleni z pobytu u Pani Renaty bardzo miła osoba, pokoj aneks kuchenny i piekny taras z widokiem na morze.:) Dziekujemy za super kwaterę. Polecamy wszystkim i zostawcie troche miejsca dla nas za rok;)
Pozdrawiamy;)

Ewa i Mariusz Tomaszów Mazowiecki — 2010.08.28 62.141.253.161 - host-62-141-253-161.tomaszow.mm.pl

Dodawanie opinii dla willi Willa Carmen

www.carmen.letnik.pl - willa Chłapowo

Spośród kwater, domków, pensjonatów, hoteli czy domów wczasowych znajdź najtańszy nocleg nad morzem bałtyckim Szukasz podobnych noclegów w willi w Chłapowie?

©  1999 - 2022   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w willach w Chłapowie